De Oude Dame na de facelift

Twee jaar en negen maanden is een hele tijd zonder bus, maar het resultaat stemt erg tevreden! Nu wordt het tijd om na te gaan of alles weer in de bus zit, dus wordt een aantal proefweekendjes bedacht om dat eens even in de praktijk te controleren.


Op en rond camping het Oppertje in Lelystad in het weekend van 27 juli 2018


De camping heeft als "buurman" een mooi strand met uitzicht op de stad. Zeg nou zelf: welke stad heeft dit?Een week later (3 en 4 augustus 2018) zijn we al weer op stap en doen een leuke ontdekking: minicamping De Gaard in het biologisch landbouwgebied aan de noordkant van Lelystad. Wat een heerlijke rust, en welk een fijne schaduw, die de hitte van deze wel heel erg warme zomer te dragen maakt. Leuke plek, met een bijzonder gastvrije ontvangst!


Een lommerrijk plekje met appel- en perenbomen rondom, heerlijke schaduw en rust. Met een leuk Belgisch koppel als buren en een fietsend stel in een punttentje uit de buurt van Arnhem.

We constateren opnieuw dat de aangeschafte profieltjes voor de bevestiging van de luifel prima functioneren. O ja, we missen eierdopjes en - lepeltjes… Maar even leentjebuur op de boot doen.
Na een overnachting zijn we nog maar even naar de haven gereden, want ook het bootje heeft af en toe wat zorg nodig. Kunnen we meteen die eierdoppen en -lepels ontvoeren...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten